Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار رشت، ضمن تاکید بر تشدید نظارت بر نحوه مصرف آرد اختصاص داده شده به مجتمع‌های پخت نان توامان فانتزی و سنتی، خاطرنشان کرد: در موضوع آرد و نان مورد نیاز شهر رشت و بخش مرکزی مواجه با مشکل خاصی نمی‌باشیم.

حمیدرضا امام‌پناهی در جلسه شورای آرد و نان شهرستان رشت که با حضور مدیرکل غله استان گیلان برگزار شد با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای نظارت بر نحوه عملکرد نانوایان در ایام تعطیلات و تابستان، اظهار کرد: با توجه به افزایش مقطعی جمعیت شهرستان، ناشی از ورود مسافرین و گردشگران در ایام تعطیلات تابستان، ضروری است دستگاه‌های متولی مانند اتحادیه نانوایان، بسیج اصناف و جهاد کشاورزی با تشدید بازرسی‌ها با هرگونه تعطیلی خودسرانه، عدم رعایت ساعت پخت و مواردی از این دست برخورد قاطع به عمل آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اختصاص سهمیه آرد مناطق و نانوایی‌ها بر اساس شاخص جمعیت ساکن و مقدار نان مورد نیاز مناطق و بیان این مطلب که قطع سهمیه آرد هر واحد نانوایی موجب کسری در سهمیه اختصاصی به آن منطقه و در نتیجه بروز ازدحام در سایر واحدهای نانوایی خواهد شد، افزود: ضرورت دارد تا دستگاه‌ها و ادارات متولی در مورد قطع سهمیه آرد واحدهایی که به هر علت اعم از عدم موفقیت در ثبت مدارک و اخذ پروانه قانونی فعالیت در مهلت مقرر و یا هر علت دیگری غیر فعال هستند و برقراری آن نسبت به واحدهای همجوار و فعال در همان منطقه اقدام کنند.

امام‌پناهی با اشاره به اینکه در موضوع آرد و نان مورد نیاز شهر رشت و بخش مرکزی مواجه با مشکل خاصی نمی‌باشیم، خواستار تسریع در رفع مشکلات موجود در سایر بخش‌ها شده و گفت: تسریع در روند اداری صدور مجوزهای لازم برای واحدهای فاقد پروانه، ضرورت اختصاص سهمیه آرد واحدهای غیر فعال به نزدیک‌ترین واحدهای نانوایی همجوار، نصب تابلو مشخصات در محل نانوایی‌ها، پیگیری و رفع مشکل کندی عملکرد سیب سامانه، سرعت بخشی به مراحل واگذاری و راه اندازی دستگاه پوز و اعلام ضعف آنتن دهی و اتصال دستگاه پوز به شبکه به تفکیک روستاها توسط بخشداران به بانک عامل، از اهم مشکلات حوزه نان در سطح بخشداری‌ها است که باید در رفع آنها اقدامات فوری صورت پذیرد.

نماینده عالی دولت در مرکز استان ضمن تاکید بر تشدید نظارت بر نحوه مصرف آرد اختصاص داده شده به مجتمع‌های پخت نان توامان فانتزی و سنتی، خاطرنشان کرد: ضرورت دارد تا دستگاه‌های مربوط ضمن اختصاص سهمیه آرد فوق العاده به واحدهای نانوایی فعال پیربازار، نسبت به تشدید نظارت‌ها بر عملکرد نانوایی‌های این منطقه نیز اقدام کنند.

امام‌پناهی با تاکید بر لزوم تحویل و راه اندازی سریع دستگاه‌های پوز در نانوایی‌ها، گفت: تاکنون تعداد ۶۴۰ دستگاه پوز به نانوایی‌های سطح شهرستان واگذار شده و مراحل واگذاری موارد باقیمانده نیز در حال انجام است.

وی ادامه داد: تاخیر در واگذاری ۱۳۰ مورد از دستگاه پوز نانوایان به دلیل خطای موجود در سیستم شاپرک بوده که ناشی از نقض اطلاعات شخصی متقاضی مانند به نام نبودن شماره تلفن همراه، تغییرات مشخصات شناسنامه‌ای، کد پستی، کد رهگیری مالیاتی و مغایرت نوع پخت با پروانه کسب است.

فرماندار رشت افزود: از ابتدای خرداد سال جاری لغایت ۱۵ تیرماه، مجموعا ۱۴۲ مورد بازرسی از واحدهای خبازی شهرستان صورت گرفته که با احراز ۶۶ مورد تخلف، نسبت به کسر سهمیه شش واحد متخلف و پلمب چهار واحد اقدام شده؛ همچنین در همین بازه زمانی ۲۲ واحد نانوایی مورد تشویق و برقراری سهمیه فوق العاده آرد قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها آرد و نان نظارت بر نحوه تشدید نظارت نانوایی ها دستگاه پوز سهمیه آرد دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی

 

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا ،سیده معصومه تقی‌زاده با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل آسم اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب، بخش مهمی در کنترل آسم است زیرا چاقی، یکی از معضلاتی است که با آسم در ارتباط است.

 وی افزود: اگر میزان مصرف کالری از میزان سوخت آن بیشتر باشد، ‌قطعا فرد اضافه وزن پیدا می‌کند. این حالت نه تنها برای سلامت فرد ضرر دارد بلکه علائم آسم را نیز تحریک می‌کند. افراد چاق، نشانه‌های شدیدتری از آسم دارند و داروهای بیشتری مصرف می‌کنند بنابراین بهتر است همیشه وزن متعادل باشد.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: کاهش مصرف سبزیجات و میوه‌ها و افزایش مصرف غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش شیوع آسم می‌شود. مطالعات نشان می‌دهند افرادی که ویتامین C، بتاکاروتن (پیش‌ساز ویتامین A)، منیزیم و امگا ۳ بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض آسم قرار دارند.

وی بیان کرد: همچنین افرادی که به میزان کافی میوه، و ویتامین‌های C و E و به طور کلی از آنتی اکسیدان‌ها را مصرف نمی‌کنند، اغلب دچار مشکلات ریوی می‌شوند. به نظر می‌رسد رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان‌ها برای مثال دریافت بیشتر میوه‌ها، سبزی‌ها و روغن زیتون اثر محافظتی بر آسم دوران کودکی داشته باشد.

تقی‌زاده گفت: ماهی و غذاهای دریایی از منابع خوب امگا ۳ هستند و بهتر است سعی شود از مصرف اسیدهای چرب ترانس و روغن‌هایی که درصد زیادی امگا ۶ دارند، خودداری شود.

پیشنهادهای تغذیه‌ای برای بیماران مبتلا به آسم
وی با بیان اینکه اغلب افراد مبتلا به آسم، کمبود ویتامین D دارند، افزود: شیر، تخم مرغ و ماهی منابع خوب این ویتامین هستند ولی تابش مستقیم نور خورشید منبع اصلی این ویتامین است.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: برخی از افراد عدم تحمل به لاکتوز دارند که در واقع حساسیت محسوب نمی‌شود اما علائم آسم را تشدید می‌کند. برخی افراد نیز نسبت به تخم مرغ، شیر و یا ماهی حساسیت دارند. حتی مصرف بسیار کمی از این مواد غذایی، منجر به بروز واکنش‌های حساسیتی و تحریک آسم می‌شود. از آن جایی که آلرژی منجر به تشدید علائم آسم می‌شود، اگر والدین احساس می‌کنند با مصرف هر غذایی تنگی نفس کودک تشدید می‌شود باید آن ماده غذایی را در برنامه غذایی کودک محدود کنند. انواع فلفل، زعفران، کرفس، انگور و خربزه برخی از این مواد غذایی هستند.

چه موادی علائم آسم را تشدید می‌کنند؟
وی عنوان کرد: سولفیت یکی از موادی است که به غذاها اضافه می‌شود تا به تازگی مواد غذایی کمک کند و از رشد کپک جلوگیری کند اما همین ماده می‌تواند منجر به تشدید علائم آسم در افراد مبتلا به این بیماری شود. سولفیت‌ها در برخی غذاها مانند میوه‌های خشک، میگو، آبمیوه‌های اسیدی، نوشابه‌های کولا و بسیاری از غذاهای فرآوری شده وجود دارند، بنابراین توجه به برچسب غذایی مواد غذایی اهمیت دارد.

تقی‌زاده عنوان کرد: درصد زیادی از افراد مبتلا به آسم، دچار اختلال ریفلاکس اسید معده هستند که موجب می‌شود آسم به راحتی کنترل نشود. کاهش وزن در این افراد، یکی از راه‌های رفع این اختلال و آسم است. پرهیز از مصرف غذاهای تند، کافئین، غذاهای اسیدی، شکلات، الکل و غذاهایی که موجب تشدید نشانه‌های ریفلاکس اسید معده می‌شود نیز از دیگر راهکارهای موثر در این زمینه است.

وی افزود: محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و کاهش حجم وعده غذایی نیز می‌تواند از ترشحات معده که موجب تشدید رفلاکس می‌شود، جلوگیری کند.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: بیماران مبتلا به آسم از کورتون به صورت استنشاقی یا اشکال دیگر دارویی استفاده می‌کنند و بنابراین بیشتر در معرض پوکی استخوان هستند، لذا توصیه می‌شود لبنیات کم چرب را در برنامه غذایی خود داشته باشند و مصرف نمک و مواد غذایی غنی از نمک را محدود کند.

وی بیان کرد: بیماران مبتلا به آسم همچنین باید مقدار کلسترول و چربی دریافتی رژیم خود را کاهش دهند. البته قبل از ایجاد هر گونه تغییر در عادات غذایی، حتما باید با کارشناسان تغذیه مشاوره شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مجتمع فولاد بافق
  • لزوم تسریع در روند اجرای طرح‌های مجتمع فولاد بافق
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی