Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روز‌های گذشته رئیس اتحادیه نان حجیم و نیمه حجیم کشور اعلام کرد: «قیمت آرد برای تولیدکنندگان نان‌های فانتزی ۱۰ برابر شده و فروش این نان‌ها در کشور ۶۰ تا ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده است. پیش از آزادسازی، قیمت ۱۰۰کیسه آرد هفت میلیون تومان بود، اما هم اکنون یک واحد صنفی باید آن را به قیمت ۷۰ میلیون تومان بخرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد معتقد است فروش نان حجیم به نسبت گذشته، کمی کاهش پیدا کرده و شرایط تغییر چندانی ندارد.

مصطفی کشتگر گفت: در واقع بخشی از فروش که مربوط به مصرف مغازه‌ها و فست فود‌ها بوده، تغییر چندانی نداشته، اما کاهش فروش در سوپرمارکت‌ها و هایپر‌ها مورد تایید است. موردی هم از جمع آوری و تعطیلی واحد صنفی در جریان گرانی‌های اخیر نداشته ایم و حتی در چند روز گذشته متقاضی جدید برای ایجاد واحد صنفی نان حجیم داشته‌ایم.

او گفت: همیشه در پی تغییرات این چنینی، شاید در بازه‌ای یک هفته‌ای تا ۱۰ روزه از سوی مردم مقاومت وجود داشته باشد تا جراحی اقتصادی تمام شود، اما بعد همه چیز به روال سابق بازمی‌گردد و هیچ اتفاق خاصی نمی‌افتد، شاید نه مانند قبل، اما مصرف یک مقداری متعادل‌تر و واقعی‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید

از بین رفتن صف‌های طولانی مقابل نانوایی‌ها

کشتگر گفت: حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش تولید داشتیم. هم اکنون فضا رقابتی است و کسی می‌تواند در این چرخه بماند که کیفیت بهتری داشته باشد و بتواند هزینه تولیدش را پایین بیاورد. نانوا‌هایی می‌توانند در این بازار بمانند که هم خلوت‌تر باشند و هم دستگاه‌هایشان را به روز کنند.

قیمت نان فانتزی نزولی شده است

رئیس اتحادیه صنف نان حجیم گفت: قیمت‌ها طی چند روز اخیر روند نزولی پیدا کرده است، یعنی نان باگتی که در گذشته ۶۶۰ تومان بود با اصلاح قیمت‌ها به سه هزار و خرده‌ای تومان رسیده بود، ولی خود من در روز‌های اخیر با قیمت کمتر از این نان حجیم تهیه کردم.

او گفت: فکر می‌کنم سازمان حمایت در هفته جاری قیمت‌ها را اعلام خواهد کرد. آزاد شدن قیمت آرد و به دنبال آن افزایش حدود سه برابری قیمت نان‌های حجیم و نیمه حجیم در چند روز گذشته موجب کاهش چشمگیر مشتریان نان‌های فانتزی چه در حوزه مصارف خانگی و چه در بخش اغذیه فروشی‌ها و ساندویچی‌ها شد. کاهش قدرت خرید مردم و در پی آن کاهش فروش نان‌های فانتزی از یک جهت نشان دهنده خالی شدن سبد مصرفی مردم است، اما از سوی دیگر به دنبال اصلاح قیمت‌ها، دست دلالان و سودجویان از یارانه‌ها قطع می‌شود تا به مرور آرامش بر بازار حاکم شود و بخش قابل توجهی از مردم که به دلیل ارزانی نان بیش از حد نیاز خرید می‌کردند و دورریز زیادی داشتند، بر اساس نیاز واقعی و به دور از اسراف خرید کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افزایش قیمت نان تعطیلی نانوایی ها نان حجیم قیمت ها نان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان